fbpx

individuele analyse

Ontdek jouw Voetbalvoorkeuren en verhoog je effectiviteit

haal jij eruit wat in je zit?

Heb je het gevoel dat je er nog niet alles uit haalt? Worden goede wedstrijden afgewisseld met mindere wedstrijden. En wil je constanter worden?

Wil je jouw rendement verhogen bij het scoren of in je acties? Wil je jouw handelingssnelheid en nauwkeurigheid verhogen? Wil je meer plezier in het voetbal of sta je al een tijdje stil in je ontwikkeling en wil je een nieuwe stap in je ontwikkeling maken?

Met de individuele analyse krijg je inzicht in jouw kracht, waarmee je vervolgens situaties kunt gaan creëren waarin je jouw kracht kunt inzetten. Als je meer jouw kracht gaat inzetten zal jouw ontwikkeling zich versnellen en plezier en prestaties toenemen.

Investeer in jezelf en neem de volgende stap in je ontwikkeling! 

Door de individuele analyse werd ik  mij bewust van mijn voetbalvoorkeuren. Via wedstrijdbeelden kon ik direct het effect zien op mijn prestaties. De inzichten zijn heel herkenbaar en makkelijk te begrijpen en toe te passen. Als ik mijn voetbalvoorkeuren inzet merk ik direct een positief effect op mijn prestaties op het veld. 

Tygo land - PSV 1

De testjes voor de individuele
analyse zijn erg bijzonder. Ik ben mij nu  beter bewust van mijn kracht en zwaktes, plus hoe hier mee om te gaan. De beelden en de zelfregulatie tool in de app helpen mij bij de toepassing op het veld. Het inzetten van mijn voetbalvoorkeuren heeft grote invloed op mijn prestaties op het veld.

Jesper Hegie - feyenoord o18

Door de individuele analyse werd ik mij bewust van mijn voorkeuren en drijfveren. Er is een wereld voor mij open gegaan. Ik wist niet dat er nog zoveel meer te ontdekken is over mijzelf op het veld, maar ook daarbuiten. Ik had gewild dat ik deze inzichten al eerder had gehad. Mijn rendement in wedstrijden is enorm gestegen. 

Tijs Sneek - DSV Concordia 1

INDIVIDUELE ANALYSE

Voor de individuele analyse worden middels een aantal eenvoudige coördinatie testjes jouw voetbalvoorkeuren opgespoord. Je ontvangt de uitkomsten van de individuele analyse in een helder voetbalprofiel met daaraan gekoppeld een persoonlijk ontwikkel document.

Naast de inzichten in jouw voetbalprofiel, krijg je ook informatie over jouw:
– Spelersprofiel: wat zijn kenmerken van jouw persoonlijkheid
– Coachprofiel: hoe wil je graag gecoacht worden
– Flowprofiel: met welke specifieke flow-skills bereik je topvorm
– Fysiekprofiel: waar kun jij het beste accenten leggen in krachttraining

In het profiel wordt ingegaan op de toepassing tijdens trainingen, wedstrijden en individuele begeleiding.

 

 

beoordeling

testen afgenomen

ONTDEK JOUW KRACHT & VERHOOG JE PRESTATIES

Topspelers als Messi, Frenkie de Jong en Mbappe zijn effectiever als zij hun voetbalvoorkeuren inzetten. Elke speler heeft zijn eigen voorkeuren. Als jij je bewust wordt van je (onbewuste) voorkeuren kun je jouw natuurlijke kracht aanspreken en jouw rendement verhogen.

Het is belangrijk dat jij jouw individuele voorkeuren inzet. Krijg je aanwijzingen die daar niet bij passen dan ga je nadenken met als gevolg dat je handelingssnelheid omlaag gaat, je onnodige fouten gaat maken, er geen flow ontstaat en je effectiviteit onder druk komt.

Kortom, identificeer jouw kracht en zorg dat je vaker in situaties komt waar je jouw kracht kunt inzetten. Met andere woorden: Kraak jouw unieke code, waarmee je de sleutel hebt om jouw potentieel te verwezenlijken.

 

start direct en haal het maximale uit jezelf