fbpx

Teamprofiel samenstellen

Laat een teamprofiel samenstellen en ontdek de kracht van het Team

Teamprofiel samenstellen

Voor een voetbalteam, het begeleidingsteam / de staf, en/of het management team kunnen wij de individuele voorkeuren en het motivatie drijfverenprofiel (individueel zelfinzicht) in kaart brengen. Om daarna de betekenis te vinden voor een krachtig complementair opererend en elkaar stimulerend team (teaminzicht en teamidentiteit).

Om het samenspel op het veld te verbeteren doe je er goed aan om de individuele motorische voorkeuren op elkaar af te stemmen om de effectiviteit op het veld naar steeds hogere niveaus te brengen.

Daarnaast kunnen wij afgestemde tips voor de coachbaarheid en het leren in kaart brengen. Te denken valt aan kernbehoeften, leerstijlen, coachbehoeften, veranderingsbereidheid, communicatiestijlen en tal van andere zaken die u zullen interesseren.

EEN GREEP UIT ONZE (OUDE) KLANTEN

Om het spelen op teamniveau verder te ontwikkelen zal rekening moeten worden gehouden met hoe het bij de individuele spelers werkt. Met het benutten van hun persoonlijke voorkeuren binnen de speelwijze gaat de effectiviteit snel omhoog. Een must voor elke trainer!

giovanni Franken - ado den haag

Er gaat een wereld voor je open en Action Types biedt topkwaliteit. Met de inzichten in de voetbalvoorkeuren van spelers heb ik extra tools gekregen om de knelpunten in de speelwijze beter op te lossen. Ik ben nu beter in staat om  het rendement van spelers op beslissende momenten te verhogen. 

Stefan Luykx - o.a. ajax, knvb, Aberdeen en RCL

Door de inzichten ben ik gericht in staat om mijn speelwijze, wedstijdvoorbereiding en coaching af te stemmen op mijn spelers. Inzicht in de individuele voetbalvoorkeuren van spelers stelt mij in staat om maatwerk te leveren, beter op hen af te stemmen en spelers in hun kracht te zetten.

Marvin van der Valk - nac & videoanalist knvb

Inzichten in de voetbalvoorkeuren van spelers en van het team als geheel geeft op een praktische manier helderheid in de coach- en trainbaarheid van spelers. Ook in de teamdynamiek, het verbinden van spelers en coachstaf, vormt het voor ons een onmisbaar instrument.

Hennie Spijkerman

Zaken als groepsdynamiek en karaktereigenschappen van spelers zijn bepalende elementen in het teamproces. Inzichten in de motorische en cognitieve voorkeuren zijn uitermate bruikbaar in de praktijk. Het geeft je goede handvatten om je spelers en het team te ontwikkelen.

Louis van Gaal

Als coach had ik behoefte aan meer inzicht in mijn spelers en begeleidingsteam om beter te kunnen coachen en beslissingen te nemen. De inzichten vanuit voetbalvoorkeuren verbaast mij steeds weer in positieve zin. De informatie is valide, accuraat en direct toepasbaar.

Foppe de Haan