fbpx

haal het beste uit jezelf!

Ontdek jouw Voetbalvoorkeuren naar Flow

Leer van de wereldtop

Topspelers als Messi, Frenkie de Jong en Mbappe zijn effectiever als zij hun voetbalvoorkeuren inzetten. 

Elke speler heeft zijn eigen voorkeuren. Als jij je bewust wordt van je (onbewuste) voorkeuren kun je jouw natuurlijke kracht aanspreken en jouw rendement verhogen.

Het is belangrijk dat jij jouw individuele voorkeuren inzet. Krijg je aanwijzingen die daar niet bij passen dan ga je nadenken met als gevolg dat je handelingssnelheid omlaag gaat, je onnodige fouten gaat maken, er geen flow ontstaat en je effectiviteit onder druk komt.

de verschilmaker

Het zijn de kleine verschillen die grote invloed kunnen hebben. Kennis over individuele voorkeuren levert spelers en teams de basis voor meer plezier, betere ontwikkeling en betere resultaten op. 

Het is vaak de verschilmaker voor het duurzaam blijven doorlopen van jouw ontwikkeling.

+ 80% VAN DE GOALS

van de wereldtop ontstaat uit het benutten van
Voetbalvoorkeuren (gemiddelde over >1000 doelpunten) 

MEER RENDEMENT

Als je niet je voorkeuren inzet is de kans groter dat het tot
onzuivere en mislukte acties leidt 

SPELERS OVER VOETBALVOORKEUREN

Alleen de testjes zijn al erg bijzonder en een belevenis. Ik ben mij nu veel beter bewust van mijn sterktes en zwaktes, plus hoe hier mee om te gaan. De beelden en de zelfregulatie tool in de app helpen mij bij de toepassing op het veld. Het inzetten van mijn voetbalvoorkeuren heeft grote invloed op mijn prestaties op het veld.

Jesper Hegie - feyenoord o18

Ik was mij niet bewust van mijn voetbalvoorkeuren. Via wedstrijdbeelden kon ik direct het effect zien op mijn prestaties. De inzichten zijn heel herkenbaar en makkelijk te begrijpen en toe te passen. Als ik mijn voetbalvoorkeuren inzet merk ik direct een positief effect op mijn prestaties op het veld. 

Tygo land - PSV o18 en nederland 018

Er is een wereld voor mij open gegaan. Ik wist niet dat er nog zoveel meer te ontdekken is over mijzelf op het veld, maar ook daarbuiten. Ik had gewild dat ik deze inzichten al eerder had gehad. Mijn rendement in wedstrijden is enorm gestegen. 

Tijs Sneek - Speler DSV Concordia

Aanbod Voetbalvoorkeuren Spelers

Meer informatie over het aanbod voor spelers

Stap 1 – Start met het ontdekken van jouw Voetbalvoorkeuren

Met de Voetbalvoorkeuren Test worden door een aantal eenvoudige coördinatie testjes jouw voetbalvoorkeuren opgespoord. Dankzij de verbinding tussen lichaam en geest worden niet alleen jouw motorische voorkeuren inzichtelijk, maar ook hoe het cognitief en emotioneel bij jou werkt.

Daarnaast worden op vergelijkbare wijze ook jouw diepe drijfveren getest. Ze gaan over wat jou motivatie en energie geeft. Het geheel helpt jouw ontwikkelingsproces op een wijze te ondersteunen die je geeft wat je nodig hebt en geeft de ingrediënten waarmee je op het veld in jouw kracht komt.

De uitkomsten van de Voetbalvoorkeuren Test kent geen fout, het is altijd goed omdat het bij jou past. Vanzelfsprekend nemen we dit met jou door en leggen we de betekenis er van voor het trainen, wedstrijden spelen en voor het gecoacht worden uit. Vervolgens krijg je toegang tot de Voetbalvoorkeuren App.

Stap 2 – Extra verdieping in jouw voetbalvoorkeuren

Als je de Voetbalvoorkeuren App doorlopen hebt kun je een extra verdieping nemen. In deze stap ontvang je deel 2 van het voetbalvoorkeuren rapport en drie persoonlijke training / coaching sessies.

In het rapport ontvang je o.a. informatie over jouw drijfveren, temperament, kernbehoeften, leervoorkeuren, coachbehoeften en hoe je het beste om kunt gaan met stress.

In de persoonlijke coaching sessies zullen we verder ingaan op deze onderwerpen en daar op jou toegesneden informatie over aanreiken.

Stap 3 – Optimaliseer je prestaties naar Flow

In deze stap leer je essentiële flow skills om je prestaties te ondersteunen. Je leert hoe je in flow geraakt, in blijft en in terug komt mocht je eruit zijn geraakt.

Dit training en coaching programma is geschikt voor voetballers die hun prestaties op een steeds hoger niveau willen brengen. Je leert te pieken op het juiste moment, je emoties en aandacht te managen, weerbaarder te worden en te presteren onder druk. 

Een must voor elke voetballer die het beste uit zichzelf wilt halen.

beoordeling

testen afgenomen

start direct en haal het maximale uit jezelf

IN samenwerking met de action types academy

Voetbalvoorkeuren is in een samenwerking tussen Next Talent en de ActionTypes Academy Nederland tot stand gekomen. 

De ActionTypes Academy is opgericht door Peter Murphy, die o.a. vele (Olympische coaches) en toptrainers in het voetbal van specifieke adviezen voorzag en dat nog steeds doet..

Het team van ActionTypes Nederland dat zich richt op voetbal bestaat uit o.a. Martijn Leonard, Peter Murphy en Bennie Douwes.