fbpx

haal het maximale uit jezelf en team

Krijg inzicht in Voetbalvoorkeuren en verhoog het rendement

Leer van de wereldtop

Topspelers als Messi, Ronaldo, Frenkie de Jong, Mbappe, Kluivert en Bergkamp zijn 500% effectiever als zij hun voetbalvoorkeuren inzetten. 

Elke speler heeft voorkeuren. Als jij je bewust wordt van je (onbewuste) voorkeuren kun jij jezelf in je kracht zetten en jouw rendement verhogen.

Het is essentieel dat jij je individuele voorkeuren inzet, anders zul je teveel moeten nadenken en bewust aandacht besteden. Met als gevolg dat je handelingssnelheid omlaag gaat, je onnodige fouten gaat maken, er geen flow ontstaat en je rendement drastisch zal dalen.

de verschilmaker

Het zijn de kleine verschillen die grote impact hebben. Kennis over individuele voorkeuren levert spelers, teams en clubs meer plezier, betere ontwikkeling en betere resultaten op. Het is vaak de verschilmaker voor:

– Wel of niet de wedstrijd winnen.
– Wel of niet opvallen en gescout worden om een transfer te maken.
– Wel of niet in degradatiezorgen raken of zelfs degraderen.
– Wel of geen basisplaats krijgen.
– Wel of geen kampioen worden.

+ 500% EFFECTIEVER

in het uitvoeren van voetbalacties
(vanuit analyse van de wereldtop)

+ 80% VAN DE GOALS

van de wereldtop ontstaat uit het benutten van
Voetbalvoorkeuren (gemiddelde over >1000 doelpunten) 

Inzicht in voetbalvoorkeuren

kies jouw pakket

pakket 1 – inzicht in jezelf

Stap 1:
Voetbalvoorkeuren
Test

Stap 2:
Bespreken van resultaten in een persoonlijk gesprek

Stap 3:
Gebruik de Voetbalvoorkeuren App

Stap 1 – Voetbalvoorkeuren test 

Met de Voetbalvoorkeuren Test wordt door een aantal eenvoudige fysieke motorische testjes jouw individuele voetbalvoorkeuren bepaald. Omdat jouw voorkeuren en drijfveren zich in het lichaam bevinden, kunnen we door de lichaam en brein connectie jouw voetbalvoorkeuren achterhalen. 

De uitkomst levert geen goede of slechte antwoorden op, maar voorkeuren. Omdat het lichaam nooit liegt is de test 100% betrouwbaar.

 

Stap 2 – Persoonlijk gesprek

Vervolgens zullen we de uitkomsten van jouw voorkeuren, drijfveren en sterktes en zwaktes bespreken in een persoonlijk gesprek.

De details maken het verschil in het voetbal. Zorg ervoor dat jij het maximale rendement haalt in wedstrijden – met name tijdens key-momenten – bij het aanvallen, verdedigen en omschakelen.

Stap 3 – Gebruik onze App

  • Bekijk de inzichten van jouw Voetbalvoorkeuren naar Flow;

  • Je hebt toegang tot unieke beelden van professionele spelers met dezelfde voorkeuren als jou;

  • Onze zelfregulatie tool leert je hoe je jouw individuele voorkeuren optimaal kunt inzetten;

  • Jouw coach in de app geeft jouw support;

  • Leer en deel ervaringen met andere deelnemers van de app via de community.

beoordeling

testen afgenomen

Om het spelen op team niveau te optimaliseren zullen de individuen in hun functioneren geoptimaliseerd moeten worden. Met het maximaliseren van hun persoonlijke voorkeuren binnen de speelwijze gaat het rendement ongelooflijk omhoog. Een must voor elke trainer!

giovanni Franken - ado den haag o18

Er gaat een wereld voor je open en Next Talent biedt topkwaliteit. Met de inzichten in de voetbalvoorkeuren van spelers heb ik extra tools gekregen om de knelpunten in de speelwijze beter op te lossen. Ik ben nu beter in staat om  het rendement van key-spelers op key-momenten te verhogen. 

Stefan Luykx - o.a. ajax, knvb en RCL

Door de inzichten ben ik veel beter in staat om mijn speelwijze, wedstijdvoorbereiding en coaching af te stemmen op mijn spelers. Inzicht in de individuele voetbalvoorkeuren van spelers stelt mij in staat om maatwerk te leveren, beter op hun af te stemmen en spelers in hun kracht te zetten.

Marvin van der Valk - staf ado den haag

Meer over de Voetbalvoorkeuren App

toegang tot expert in de app

Heb je eigen vraagstukken of knelpunten dan kun je deze voorleggen aan je aangewezen coach die expert is in individuele voorkeuren en voetbal.

Naast kennis en ervaring in Voetbalvoorkeuren hebben de aangesloten coaches zelf meer dan 15 jaar als hoofdtrainer gefungeerd, van amateur tot het hoogste niveau.

Wij begeleidden o.a. coaches en spelers van ADO Den Haag, Feyenoord, SC Heerenveen, de bondcoaches van de KNVB en FFC Moskou.

Wij helpen jou nu ook graag.

zelfregulatie met beelden

De App bevat video’s van spelers als Messi, Robben, Frenkie de Jong, Ronaldo, Berghuis, Bergkamp, Kluivert, Huntelaar etc.

Voor elk voetbalvoorkeur hebben wij beelden van bijpassende speler(s) zodat je kunt zien hoe hij jouw voorkeuren uitvoert op het hoogste niveau. En je zult zien dat de beste spelers grote verschillen vertonen in voorkeuren.

De zelfregulatie tool helpt je om de inzichten en voorbeelden toe te passen bij je eigen team op jouw niveau.

leer van elkaar

De App is mobiel-, tablet- en desktopvriendelijk en maakt gebruik van de nieuwste e-learning technologie. De App is gebaseerd op actiegericht leren, met als doel om de kennis en vaardigheden eigen te maken.

De inhoud, je aantekeningen en communicatie met de community en jouw coach bevinden zich allemaal op één platform voor een gestroomlijnde ervaring.

Je kunt dus reageren op ervaringen van andere deelnemers en jouw eigen ervaringen delen met gelijkgestemden. 

 

Pakket 2 & 3 – Inzicht in de ander & in jezelf

1-daagse training

Heb je eigen vraagstukken of knelpunten dan kun je deze voorleggen aan je aangewezen coach die expert is in individuele voorkeuren en voetbal.

Naast kennis en ervaring in Voetbalvoorkeuren hebben de aangesloten coaches zelf meer dan 15 jaar als hoofdtrainer gefungeerd, van amateur tot het hoogste niveau.

Wij begeleidden o.a. coaches en spelers van ADO Den Haag, Feyenoord, SC Heerenveen, de bondcoaches van de KNVB en FFC Moskou.

Wij helpen jou nu ook graag.

Topcoaches over voetbalvoorkeuren

Het inzicht in de voetbalvoorkeuren geeft op een praktische manier helderheid in de coach- en trainbaarheid van spelers. Ook in de teamdynamiek, het verbinden van spelers en coachstaf, vormt het voor ons een onmisbaar instrument.

Frank de Boer

Zaken als groepsdynamiek en karakter-eigenschappen van spelers zijn bepalende elementen in het teamproces. De voetbalvoorkeuren zijn uitermate bruikbaar in de praktijk. Het geeft je als coach goede handvatten om jezelf en je team te ontwikkelen.

Louis van Gaal

Als coach had ik behoefte aan meer inzicht in mijn spelers en staf om beter te kunnen coachen en beslissingen te nemen. Het systeem van voetbalvoorkeuren verbaast mij steeds weer in positieve zin. De informatie is valide, accuraat en direct toepasbaar.

Foppe de Haan

start direct en haal het maximale uit jezelf

samenwerking met de action types academy

Deze app is in een samenwerking tussen Next Talent en de Action Types Academy tot stand gekomen. 

De Action Types Academy is opgericht door Peter Murphy, de oppercoach van Nederland die o.a. vele Olympische coaches en coaches als Louis van Gaal, Frank de Boer en Foppe de Haan begeleidde.

Het team van Action Types Nederland bestaat uit o.a. Peter Murphy en Bennie Douwes.