fbpx

haal meer uit je spelers en team

Verhoog het rendement van je spelers door de inzichten over voetbalvoorkeuren.

Zet jouw spelers in hun kracht

Topspelers als Messi, Frenkie de Jong en Mbappé zijn effectiever als zij hun voetbalvoorkeuren inzetten. 

Elke speler heeft voorkeuren. Als jij je bewust wordt van de (onbewuste) voorkeuren van jouw spelers kun je hen in hun kracht zetten en het rendement van jouw team verhogen.

de verschilmaker

Het zijn de kleine verschillen die grote invloed kunnen hebben. Kennis over individuele voorkeuren levert spelers en teams de basis voor meer plezier, betere ontwikkeling en betere resultaten op. 

Het is vaak de verschilmaker voor het duurzaam blijven doorlopen van jouw ontwikkeling.

Over de Voetbalvoorkeuren App

Wat is inbegrepen

In de voetbalvoorkeuren app vind je:

    • Inzicht over voetbalvoorkeuren en hoe je deze het beste kunt benutten bij het aanvallen, verdedigen, omschakelen en spelhervattingen;
    • Unieke wedstrijdbeelden van professionele spelers die hun voetbalvoorkeuren inzetten;
    • Een zelfregulatie tool die je helpt hoe je voetbalvoorkeuren optimaal kunt inzetten;
    • Jouw persoonlijke coach die jou support geeft;
    • Een community waarin je kunt leren van andere deelnemers en ervaringen mee kunt delen.

Het inzicht in de voetbalvoorkeuren door de ActionTypes benadering geeft op een praktische manier helderheid in de coach- en trainbaarheid van spelers. Ook in de teamdynamiek, het verbinden van spelers en coachstaf, vormt het voor ons een onmisbaar instrument.

Hennie Spijkerman

Zaken als groepsdynamiek en karakter-eigenschappen van spelers zijn bepalende elementen in het teamproces. De ActionTypes benadering is uitermate bruikbaar in de praktijk. Het geeft je als coach goede handvatten om jezelf en je team te ontwikkelen.

Louis van Gaal

Als coach had ik behoefte aan meer inzicht in mijn spelers en begeleidingsteam om beter te kunnen coachen en beslissingen te nemen. Het systeem van ActionTypes verbaast mij steeds weer in positieve zin. De informatie is valide, accuraat en direct toepasbaar.

Foppe de Haan

zelfregulatie met beelden

De Voetbalvoorkeuren App bevat video’s van o.a. Messi, Robben, Frenkie de Jong, Ronaldo, Berghuis, Bergkamp, Kluivert en Huntelaar.

Voor elk voetbalvoorkeur hebben wij beelden van bijpassende speler(s) zodat je kunt zien hoe zij hun voetbalvoorkeuren uitvoeren op het hoogste niveau. En je zult zien dat de beste spelers grote onderlinge verschillen vertonen in voorkeuren. Iets dat om individueel maatwerk vraagt.

De zelfregulatie tool helpt je om de inzichten en voorbeelden toe te passen op jouw niveau en binnen jouw eigen team.

toegang tot voetbalvoorkeuren specialist in de app

Heb je eigen vraagstukken of knelpunten dan kun je deze voorleggen aan onze voetbalvoorkeuren specialist die zowel expertise heeft in individuele voorkeuren en voetbal.

Naast kennis en ervaring met voetbalvoorkeuren is er ervaring in de begeleiding van spelers en coaches die actief zijn op amateurniveau tot aan Champions League niveau.

Wij helpen jou graag.

leer van elkaar

De App is mobiel-, tablet- en desktopvriendelijk en maakt gebruik van de nieuwste e-learning technologie. De opzet is gebaseerd op actiegericht leren, met als doel om de kennis en vaardigheden eigen te maken. 

De inhoud, je aantekeningen en communicatie met de community en jouw coach bevinden zich allemaal op één platform voor een gestroomlijnde ervaring.

Je kunt reageren op ervaringen van andere deelnemers en jouw eigen ervaringen delen met gelijkgestemden.

start direct en haal het maximale uit je spelers

IN samenwerking met de action types academy

Voetbalvoorkeuren is in een samenwerking tussen Next Talent en de ActionTypes Academy Nederland tot stand gekomen. 

De ActionTypes Academy is opgericht door Peter Murphy, die o.a. vele (Olympische coaches) en toptrainers in het voetbal van specifieke adviezen voorzag en dat nog steeds doet..

Het team van ActionTypes Nederland dat zich richt op voetbal bestaat uit o.a. Martijn Leonard, Peter Murphy en Bennie Douwes.