fbpx

haal het maximale uit je keepers!

Benut de Keepervoorkeuren van jouw keepers

Zet jouw keepers in hun kracht

Een analyse van de wereldtop laat zien dat er vele opties zijn om een voetbalhandeling goed uit te voeren. Elke keeper heeft zijn voorkeuren

Als jij je bewust wordt van de (onbewuste) voorkeuren van jouw keepers kun je hen in hun kracht zetten en het rendement van je keepers verhogen.

Om jouw keepers de volgende stap in hun ontwikkeling te laten maken dien je als coach te begrijpen hoe het uitvoeren van een bepaalde actie per individuele speler werkt. 

In het filmpje verteld keeper Michael Landrea (o.a. gekeept voor Paris Saint Germain en het nationale team van Frankrijk) over de belangrijkheid van het inzetten van keepervoorkeuren.

Aanbod Keeperstrainers

Er gaat een wereld voor je open en Next Talent biedt topkwaliteit. Met de inzichten in de voetbalvoorkeuren van spelers heb ik extra tools gekregen om de knelpunten in de speelwijze beter op te lossen. Ik ben nu beter in staat om  het rendement van key-spelers op key-momenten te verhogen. 

Stefan Luykx - ajax & knvb

Om het spelen op team niveau te optimaliseren zullen de individuen in hun functioneren geoptimaliseerd moeten worden. Met het maximaliseren van hun persoonlijke voorkeuren binnen de speelwijze gaat het rendement ongelooflijk omhoog. Een must voor elke trainer!

giovanni Franken - ado den haag o18

Door de inzichten ben ik veel beter in staat om mijn speelwijze, wedstijdvoorbereiding en coaching af te stemmen op mijn spelers. Inzicht in de individuele voetbalvoorkeuren van spelers stelt mij in staat om maatwerk te leveren, beter op hun af te stemmen en spelers in hun kracht te zetten.

Marvin van der Valk - trainer NAC & videoanalist knvb

Meer informatie

Training: Praktisch werken met voetbalvoorkeuren

De training  “praktisch werken met keepervoorkeuren” is bedoeld voor keeperstrainers en trainer/coaches in het voetbal die meer rendement uit hun keepers willen halen. 

Na afloop van deze training…

  • Heb je inzicht gekregen in keepervoorkeuren en hoe je deze kunt opsporen middels de voetbalvoorkeurentest
  • Ben je je bewuster van de individuele verschillen in keepervoorkeuren en heb je ervaring opgedaan in het benutten van de kracht van jouw keepers.
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je de keepervoorkeuren kunt inzetten tijdens trainingen en wedstrijden.

Informatie over de Voetbalvoorkeuren Test

Met de Voetbalvoorkeuren Test worden door een aantal eenvoudige fysieke (motorische) testjes jouw voetbalvoorkeuren opgespoord. Omdat jouw individuele handelingsvoorkeuren en diepe drijfveren zich in het lichaam bevinden, kunnen we aan de hand van de verbinding tussen lichaam en brein jouw natuurlijke voorkeuren achterhalen, die jou ook op het voetbalveld in jouw persoonlijke kracht zetten. 

De uitkomsten van de Voetbalvoorkeuren Test kent nooit een negatieve kant, het is wat bij jou past en hoe het bij jou werkt. Vanzelfsprekend nemen we dit met jou door en leggen we de betekenis er van voor het trainen, wedstrijden spelen en voor het gecoacht worden uit.

Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt of de geteste voorkeuren en drijfveren bij jou passen. Onze ervaringen zijn, dat dit telkens het geval is. Ze geven jou en jouw spelers zelfinzicht en tegelijkertijd richting voor de ontwikkeling naar steeds hogere niveaus.

Coaches over voetbalvoorkeuren

Het inzicht in de voetbalvoorkeuren geeft op een praktische manier helderheid in de coach- en trainbaarheid van spelers. Ook in de teamdynamiek, het verbinden van spelers en coachstaf, vormt het voor ons een onmisbaar instrument.

hennie spijkerman

Zaken als groepsdynamiek en karakter-eigenschappen van spelers zijn bepalende elementen in het teamproces. De voetbalvoorkeuren zijn uitermate bruikbaar in de praktijk. Het geeft je als coach goede handvatten om jezelf en je team te ontwikkelen.

Louis van Gaal

Als coach had ik behoefte aan meer inzicht in mijn spelers en staf om beter te kunnen coachen en beslissingen te nemen. Het systeem van voetbalvoorkeuren verbaast mij steeds weer in positieve zin. De informatie is valide, accuraat en direct toepasbaar.

Foppe de Haan

beoordeling

testen afgenomen

start direct en haal het maximale uit je keepers

IN samenwerking met de action types academy

Voetbalvoorkeuren is in een samenwerking tussen Next Talent en de ActionTypes Academy Nederland tot stand gekomen. 

De ActionTypes Academy is opgericht door Peter Murphy, die o.a. vele (Olympische coaches) en toptrainers in het voetbal van specifieke adviezen voorzag en dat nog steeds doet..

Het team van ActionTypes Nederland dat zich richt op voetbal bestaat uit o.a. Martijn Leonard, Peter Murphy en Bennie Douwes.