fbpx

Actief voor SC Heerenveen

12 mei 2021

In het seizoen 2020-2021 zijn wij actief voor SC Heerenveen. Martijn Leonard begeleidt een aantal coaches van de bovenbouw van SC Heerenveen om binnen de voetbalvisie van SC Heerenveen de individuele voorkeuren van de spelers optimaal te benutten.

Berber van der Berg – Sportpsycholoog en topsportbegeleider SC Heerenveen: “Martijn is in zijn trainingen goed in staat om samen met de trainers de voetbalvoorkeuren concreet toe te passen op het veld. Martijn neemt daarbij de coach, het team en de daarbij horende speelwijze als vertrekpunt. Hij deelt in eenvoudige en concrete taal de inzichten, laat de coaches zelf met oplossingen komen, maar draagt door zijn eigen trainer/coach achtergrond ook goede ideeën en oplossingen aan. Hij heeft hierin een goede balans en laat de trainers in hun waarde waardoor het erg prettig samenwerken is.”

TYGO LAND – Speler SC HEERENVEEN O17: Ik was mij niet bewust van mijn voetbalvoorkeuren. Via wedstrijdbeelden kon ik direct het effect zien op mijn prestaties. De inzichten zijn heel herkenbaar en makkelijk te begrijpen en toe te passen. Als ik mijn voetbalvoorkeuren inzet merk ik direct een positief effect op mijn prestaties op het veld.”

 

Lees ook deze artikelen

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”4″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” image_size=”mid” container_padding=”||||true” article_padding=”||||true” content_padding=”30px|30px|30px|30px|true|true” _builder_version=”4.4.8″ background_color=”#ffffff”][/dgbm_blog_module]